onsdag den 21. oktober 2015

10 ting jeg skal / vil inden året er omme

Jeg vil prøve at lave flødeboller. Sådan helt selv. Fra bunden og det hele. Jeg skal til Lukas Graham koncert, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg er så heldig at blive inviteret med i anledning af at min kærestes far fylder år den dag han er i Forum - den 28. november, for at være helt præcis. Jeg vil spise brunch på Dalle Valle igen - som billederne viser, var jeg for ikke så længe siden med min søster inde og spise brunch, og det er bare hyggeligt og lækkert! Jeg skal fejre min bedste venindes 18 års fødselsdag den 31. oktober, og jeg glæder mig sådan til at se hende og hendes skønne familie igen. Jeg vil prøve Dunkin' Donuts - yes, jeg har ikke prøvet det endnu. Faktisk er jeg ikke så vild med donuts, det bliver lidt for sødt til min smag (siger hende der lever for chokoladesovs på pandekager) Jeg skal fejre halvårs-dag med min skønne kæreste - I know right; hvor klam og kæreste-agtig må man egentlig være? Jeg vil gå en lang tur i Frederiksberg have i det kølige og friske efterårsvejr - dét har jeg heller aldrig prøvet, trods min kæreste bor så tæt på. Jeg skal have fundet et par varme sko, for det er ved at blive rigtig koldt nu, og det kan mine små Adidas og Nike sneakers bestemt ikke holde til - jeg er stadig på jagten efter de perfekte støvler. Jeg vil have fingre i noget fra Balmain x H&M's kollektion, (læs: JEG VIL VIRKELIG GERNE HAVE FINGRE I NOGET FRA BALMAIN X H&M'S KOLLEKTION) Jeg skal have lavet indbydelser til min 18 års. Sådan helt selv. Fra bunden og det hele. Jeg har endda allerede købt ind til at lave dem - jeg skal bare lige have lagt min "jeg orker det ikkeeee"-attitude fra mig, og finde min kreative side frem. Gerne snart. For pludselig er det sgu jul, og så er der så meget andet at se til!

Er der noget I skal/vil nå inden året er forbi?

16 kommentarer:

 1. These meals looks soo tasty !:))
  http://kasjaa.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Den brunch ser simpelthen så lækker ud :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. Jeg håber at du når det hele inden året er omme ;)

  SvarSlet
 4. Jeg skal også have anskaffet mig et par varme sko :D

  SvarSlet
 5. Det ser super lækkert ud
  Held og lykke med at nå dine mål (super fed ide)
  Knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Uhh elsker den slags lister! Jeg skal have fundet mig hundrede procent til rette i min nye klasse -og jeg tror heldigvis ikke at det bliver svært (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare et fint indlæg! og god inspiration til ting man kan lave i løbet af efteråret og vinteren :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet