onsdag den 7. oktober 2015

10 hurtige

1. Jeg har virkelig en svaghed for brød. Jeg elsker det og spiser det gerne i lange baner - især når jeg er fuld (undskyld til de personer jeg har været til fest hos, hvor jeg har hærget diverse skabe for alt der ligner brød) Dog prøver jeg alt for at undgå det - da hvidt brød jo bare ikke er godt. Min kærestes kælenavn er også "Bread" så måske er det derfor jeg faldt for ham?? hmmm 2. Jeg tager ofte offentlig transport, men hader det så uendeligt meget - ikke mht. ventetider, priser osv. men jeg har bare en eller anden mærkelig frygt for det, og kan slet ikke slappe af på turen 3. Jeg ejer 7 sorte croptops, og køber helt sikkert nogen flere på et tidspunkt - er der en regel for hvor mange man må have? 4. Da jeg var omkring 13 år fik jeg den gode idé at barbere min øjenbryn af og tegne dem op med brun, flydende eyeliner - sådan gik jeg rundt i et lille års tid. Nu er øjenbryn det vigtigste for mig haha, hvorfor var der ingen der sagde noget til mig? 5. Jeg synes selv at jeg er utroligt morsom, og griner altid højest af mine egen jokes 6. Jeg er ultra sushi-addict, hvilket også er tydeligt hvis man følger min Instagram. Jeg spiser det så ofte det er muligt, og jeg spiser massere af det - for blot et år siden var dét det værste jeg vidste, nu elsker jeg det 7. Jeg er den dårligste taber jeg kender, men taber desværre også ret ofte - jeg bliver så sur! "Det er bare et spil" - ja, det kan du vel sagtens sige når du sidder og vinder det hele, ik? 8. Jeg haderhaderhader ketchup, og forstår slet ikke dem der kan putte det på al deres mad. Og jeg hader endnu mere den der "Du kan jo godt lide tomater, hvorfor kan du så ikke lide ketchup?" can u not  9. Jeg har det bedst med at lydstyrken på fx. tv'et står på noget der slutter med 5 eller 0 - ellers finder jeg det svært ved at koncentrere mig om noget andet, før jeg ved at lyden står på det 10. Jeg er ikke stor fan af tæer - jeg tvivler på at der ligefrem er nogen der tænker "mums" om tæer, men puh.. De er altså bare nogen mærkelige skabninger, og ligner mest af alt bare store jellybeans - de er jo egentlig pisse grimme!

Er vi ens på nogen af disse punkter?

18 kommentarer:

 1. De med Sushi er også så meget mig! Og det samme med at grine af mine egne jokes, folk forstår ikke at jeg synes jeg selv er sjov :P

  SvarSlet
 2. Haha er enig i stort set det meste!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. Haha jeg er virkelig også en dårlig taber og HADER ketchup :D

  SvarSlet
 4. Haha så enig i mange af tingene. Jeg er virkelig en dårlig taber også, hihi!

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 5. Jeg har aldrig smagt sushi, kunne være at jeg skulle få taget mig sammen til at prøve det!

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Crop tops + sushi = noget af det bedste :D

  SvarSlet
 7. Der er mange af punkterne, som vi er ens på, men især nr. 9 omkring lydstyrken på tv'et.. Jeg kan med nød og næppe gå med på, at den står på 22, men aldrig 23 - det skal være lige tal :D

  / Sara - http://homesara.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 8. Haha, godt indlæg! :D
  www.sarahskjoedt.dk

  SvarSlet