mandag den 7. september 2015

What's on my nightstand?

Jeg elsker alt nips og dekorationer til værelset, og jeg synes dårligt man kan få for meget - stortset alle overflader på mit værelse er pyntet med kaktusser, duftlys eller andre fine sager. Her er hvad der står på mit natbord; et lille &-tegn lavet af træ, det har jeg købt på Ebay - du kan finde det lige her. Selv overvejer jeg at dekorere det med perler og sten ligesom jeg har gjort med vasen - som kan købes lige her, og alle rhinstenene er købt billigt på Ebay. Credits til Stine (den smukke blogger bag stine-ebbesendahl.dk) for at dele disse falske blomster på sin blog, selv fik jeg hurtigt klikket et sæt hjem tilbage i slutningen af januar, og hold op de er fine og ser slet ikke kunstige ud - du kan finde dem her til små 19 kroner, de fås i en masse fine farver, selv har jeg den der hedder "Cream ivory"! For et par dage siden var jeg så et hurtigt smut i Søstrene Grene, og kom hjem med disse fine krus med citater på - der var en masse forskellige, men disse to var helt sikkert mine favoritter - de kostede også lidt under 19 kroner.

Hvad med jer, er I også til nips og sådan?

16 kommentarer:

 1. Har også selv hygge kruset til at stå hjemme i Danmark, så fint! Her i Hong Kong har jeg dog ikke fået så meget nips op endnu, andet end et par Mickey Mouse ører, fra da jeg besøgte Disneyland i sidste uge :P
  God mandag til dig!
  http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så fint!
   - Håber også din mandag har været skøn:)

   Slet
 2. love them, such a great blog ♥
  I have a new post, could you please share with me what do you think and click on the links there
  Many thanks and happy Monday.

  http://abdelkhalekleblog.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Wonderful :) kiss

  i'm following you via gfc, hope you can follow me back

  http://denimakeup95.blogspot.it/

  SvarSlet
 4. I love these mug! Great photos dear! ^-^
  Have a nice day!
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 5. Hvor ser det godt ud søde :-)

  SvarSlet
 6. Ej, de er bare så fine :)
  Dem har jeg også haft stående flere steder derhjemme :D

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet