torsdag den 10. september 2015

Torsdags-craving

Om ikke så længe smutter jeg hjem til min bedste veninde, som i morgen rejser på en måneds-lang studietur til Seattle. Det bliver helt mærkeligt ikke at kunne se hende, ikke skrive så meget med hende osv. men jeg er sikker på at hun får en helt fantastisk tur. På trods af at jeg i weekenden selv rejser til Prag for at få en masse lækkert nyt til mit skab, kan jeg ikke lade vær med konstant at kigge på både Asos og Nelly - de sidste fire uger har været uden shopping, og det er faktisk hårdt når man ikke må. Jeg elsker farven på denne smukke sag, men indtil videre må den ryge på ønskelisten - hvis du er interesseret, kan den findes lige her!

Er der noget I går og ønsker jer lige for tiden?

16 kommentarer:

 1. håber du får en skøn tur til Prag :) - den strik er helt fantastisk :)

  //www.neronoir.dk

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er den da også bare skøn!! Sikke en farve :)

  God tur til Prag!
  KNUS

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med farven!
   - Mange tak:)

   Slet
 3. Hvor fedt, at din veninde skal til Seattle! Jeg skal højst sandsynligt flytte til Brasilien og bo i et år, når jeg er færdig med mine afgangseksamener - det bliver utroligt underligt ikke at skulle se mine veninder så ofte, som jeg gør nu!

  Det er godt nok en flot kjole, du har fundet på Asos - den er SÅ elegant. Jeg håber, du får en super fed tur til Prag, og at du får shoppet rigtigt igennem!

  Hav en god aften!
  Mathilde | MATHILDE JULIE

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så fedt for hende! Lyder utroligt spændende:)
   - Tak!

   Slet
 4. Åh den er også lækker - ejer den selv i grå :)

  SvarSlet
 5. Den ser vildt lækker og rar ud. Kender alt for godt med at kigge på Nelly og Asos hver dag, du er ikke alene! ;-)

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet