tirsdag den 29. september 2015

The Streets of Prague

Udover madbilleder har jeg selvfølgelig også skudt en masse billeder af byen og nogen af Prag's flotte seværdigheder. Prag er en smuk by og har en hel speciel charme, hotellerne er det hyggeligste og alle sammen er indrettet så fint og gammeldags - noget der minder mig om min farmor og farfar's hyggelige hjem, med rødbrune, antikke sofaer, frynser og guldbelagte detaljer. Det er en by med masser at byde på, en god by at udforske; Gamle bygninger, Prag Zoo, et hav af lækre shopping steder, hyggelige caféer og parker, samt smukke seværdigheder som Karlsbroen, St. Vitus Cathedral og Petřín Hill - og selvfølgelig Det Astronomiske Ur; dette ur er over 600 år gammelt og fungerer stadig. Jeg kan ikke forklare det bedre end Prag's version af Den lille Havfrue, overvurderet og måske en anelse latterligt, men stadig et must-see. Dette vil være mit sidste Prag-relaterede indlæg, og jeg vil slutte af med at sige at det var en fantastisk tur. Har jeg lært noget af det? Ja. Taxachauførrer kører gerne mere end dobbelt så hurtigt som de rigtigt må, og i Prag er jordbærjuice altså en ting *emoji med hjerte-øjne*

Har I selv besøgt Prag før?
Bloglovin' | Instagram

22 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke billeder :-)

  SvarSlet
 2. Nice post! <3 <3
  Please view my blog! <3 <3 <3
  http://mirjanasmagicalcorner.blogspot.rs/

  SvarSlet
 3. Det er sådan en pæn by! Smukke billeder :) Jeg har selv været der for mange år siden, og vil gerne tilbage!

  www.amydyrholm.dk

  SvarSlet
 4. Jeg har aldrig været i Prag, men som du beskriver det, så skal det helt klart på listen over byer jeg skal besøge inden for nærmeste fremtid! :)
  http://julieguldbrandt.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan i hvert fald kun anbefales, SÅ skøn by:)

   Slet
 5. Smukke billeder - jeg har desværre ikke været i Prag, men jeg gad virkelig godt at opleve fx. det smukke ur.

  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 6. Det VIRKELIG nogen flotte billede :)
  Bare det har været mig. :i


  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Åh flotte billeder!!
  Har en give away på bloggen, du måske vil tjekke ud? ;)

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg kigger forbi med det samme!

   Slet
 8. Prag er SÅ smuk, jeg har også mange billeder fra min tur i sommers! :D

  SvarSlet