tirsdag den 8. september 2015

Tattoo dreaming

I starten af januar fylder jeg endelig 18 år. Som 18 årig følger der naturligvis en masse fordele og ulemper med - der er en masse ansvar man skal stå til regnskab for, og man betragtes nu som "voksen" En af de frynsegoder der hører med til 18+ årige er, at man også kan blive tatoveret! Hvilket er noget jeg har gået og drømt om de sidste tre år, trods min voldsomme fobi for nåle - og så er jeg heller ikke helt skarp til smerte. Alle har helt sikkert en mening om tatoveringer, selv elsker jeg dem, hvis man ikke overdriver (når vi snakker om at halvdelen af ansigtet er tatoveret, så synes jeg man er gået for langt) Især sleeve-tattoos er jeg vild med, både til kvinder og mænd - men det tvivler jeg stærkt på ville passe til mig; derimod vil jeg gerne have nogen små, fine og betydningsfulde nogen - og noget lignende fuglen oppe i højre hjørne, er noget jeg længe har ønsket mig plantet på min underarm, til minde om min kære far.

Desuden er jeg igang med at redigere i bloggens design, da jeg følte at jeg trængte til lidt nyt og friskt, så don't worry hvis det hele kan virke lidt sjusket og rodet - I'm working on it right now!

Har I selv nogen tatoveringer? Eller drømmer I om at få nogen?

16 kommentarer:

 1. De er rigtig fine dem du har fundet :-) Har selv 2, men drømmer om flere :D <3

  SvarSlet
 2. De er virkelig fine, og elegante. Ikke for meget, men hellere ikke for lidt.
  Jeg har en stor drøm om at få lavet en stor tatovering på mit lår og få skrevet et citat ned :)

  God solskinsdag http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Det bliver dejligt at blive 18, og du har helt ret i, at der er en masse goder i at blive 18. Jeg syntes det fedeste var, at jeg kunne komme lovligt i byen haha :D
  - Jeg har selv en tatovering, som jeg fik for et halvt års tid siden, du kan se den her: http://julieguldbrandt.dk/2015/04/15/love-is-for-friends/
  God dag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør så!
   - Din tatovering er desuden super fin:)

   Slet
 4. De er super fine! :) Jeg er vild med fuglen :)

  Knus
  http://guldstjernen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Jeg har det på nøjagtig samme måde. Har længe drømt om at få en tatovering (ja, jeg har også en frygt for nåle). Er selv lige fyldt 18 så nu skal det være :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
 6. Det er nogle virkelig fine tatoveringer! Jeg er helt vild med fuglen, samt de små tatoveringer ved hånden - så smukke!
  Jeg er dog bare mega bange for nåle, så jeg ved ikke rigtig om jeg tør at få en.
  Må jeg forresten spørge om hvilket program du har brugt til at lave tekst ved dit 'om mig' billede? :)
  Håber du vil kigge forbi!
  Knus
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Har bare brugt Photoscape og ipiccy.com :)
   - Jeg kigger forbi med det samme!

   Slet