fredag den 25. september 2015

Prag køb: Nike Jordans

Mit dyreste, men også helt sikkert mit yndlings-køb fra min tur til Prag, er mine nye Nike sneakers! Følger du mig på Instagram, har du måske allerede set at jeg smed et billede op få timer efter jeg købte dem. Efter 4 måneders konstant brug er mine hvide Stan Smith sneaks ikke særlig hvide mere - tro mig, de skal nok blive brugt et godt stykke tid endnu, men et ekstra par sko har aldrig rigtigt skadet nogen, vel?? For at gøre en kort historie lang; Jeg manglede et par sorte sneaks, jeg forelskede mig i disse - og jeg købte dem. Og jeg elsker dem, og de er skide behagelige. Først syntes jeg egentlig at modellen var lidt drenget - men sammen med et par skinny jeans, en basic t-shirt med V-cut og den smadder lækre frakke jeg bestilte fra Boohoo den anden dag, kan jeg snildt se mig selv vandre dem slidte i Københavns gader.

Hvad synes I om dem?

10 kommentarer: