søndag den 20. september 2015

Prag køb: Lovely, light lace

Udover blazeren (se her) jeg købte i H&M i Prag, røg dette smukke sæt også med hjem derfra. Jeg elsker bh'er uden bøjler, og så er jeg helt vild med den smukke og feminine farve på dette sæt. Jeg synes at det er så unfair at undertøj ofte er så dyrt - men H&M har et utroligt stort udvalg, til meget billige penge - dette kostede til sammen lidt under 200 kroner, og kvaliteten er altså ganske fin alligevel. Overdelen kan købes lige her og underdelen her - desuden har jeg også fundet et lækkert udvalg af lyst og lækkert lingeri til jer:

Lingerie
1. her + her  /  2. her + her  /  3. her  /  4. her  /  5. her + her  /  6. her  /  7. her  /  8. her

Hvad er jeres sidste køb?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Så fint sæt!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Åh, hvor jeg bare elsker nyt undertøj!
  Jeg har sådan lyst til at smide alt gammelt ud, og købe nyt :)

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det på præcis samme måde, nyt undertøj er bare for lækkert;)

   Slet
 3. I love lace bra! ^-^
  Kisses
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et super fint og romantisk sæt!
  Jeg elsker lækkert undertøj ;)

  Katrine
  // www.katrineringbaek.bloggersdeligt.dk

  SvarSlet
 5. Mega fint sæt!

  Amanda // Justanotherpaiir.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Rigtig fint undertøj!

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet