fredag den 11. september 2015

Packing for...

Packing for...
Så er det i morgen klokken alt-for-tidligt-om-morgenen at jeg rejser med min mor til Prag. Vi skal bo på et lækkert hotel nær den store shoppe-gade, og jeg glæder mig helt vildt - det betyder dog også at der ikke vil komme nogen indlæg de næste fem dage, men jeg vil 100% opdatere min Instagram en masse, så følg gerne med; frede.rikke - hvor der nok vil komme en hel del billeder fra min tur. Lige nu er jeg så småt ved at have pakket færdigt, alt der mangler er faktisk bare mig øjenbryns optegner og mit kamera der lige skal lades op - jeg regner med at gå i ægte turist-mode, så en masse billeder bliver det sikkert til, hvilket jeg garanteret også får vist lidt af her på bloggen, når jeg kommer hjem igen i næste uge. Min kæreste kommer også lige forbi om en times tid, så jeg skal snart til at lukke sammen - jeg håber I alle får en skøn weekend!

Hvad skal I bruge de næste par dage på? Og hvad synes I desuden om mit nye blogdesign?
Bloglovin' | Instagram

20 kommentarer:

 1. Håber du får en dejlig tur til Prag, det er en dejlig by :D

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur ;-)
  /Camilla - http://cfashion.dk/

  SvarSlet
 3. God fornøjelse til Prag ;)

  SvarSlet
 4. Har altid ønsket mig at besøge Prag! God tur :)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Det lyder fedt -god tur! (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Det lyder som om at det bliver en ren fornøjelse!

  God tur :)

  Knus Malue
  http://mooldash.dk
  http://neatnails.dk

  SvarSlet