torsdag den 3. september 2015

Opskrift | Sunde muffins

Jeg har vist nævnt et par gange før, at jeg ikke er typen der elsker at køre mad ned lige fra morgenstunden - jeg er aldrig sulten, men ved også at det er en nødvendighed. Jeg fandt en opskrift på disse muffins, og blandede så lidt ekstra i; og de er super lækre! Jeg spiser et par stykker om morgenen, gerne med en klat kold skyr ved siden af - og de ryger nemt ned. Har du ikke proteinpulver, kan dette sagtens undværes. Denne opskrift giver cirka 12 stk.
Alt du skal bruge er;
1 banan
1 æble
3,5 dl havregryn
2,5 dl mælk
2 spsk proteinpulver (jeg bruger vanilje)
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel

1) Mos bananen med en gaffel og skær æblet ud i små tern - hvis du vil kan du skrælle det, det gør jeg dog ikke 2) Tilsæt resten af ingredienserne og bland det godt sammen 3) Put dem i muffinforme og bag dem i ovnen på 225 grader alm. ovn i 20-25 minutter

Bloglovin' | Instagram

18 kommentarer:

 1. Eej, dem er jeg nødt til at prøve at bage i weekenden :D
  De ser alt for lækre ud, og dejligt de er sunde ;)

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 2. De ser virkelig gode ud! :D

  Cathrine
  // tiiner.dk

  SvarSlet
 3. Hvor ser de gode ud, er simpelthen nødtil at prøve dem på et tidspunkt!

  God aften!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 4. Dem vil jeg prøve at lave i weekenden - tak fordi du deler ;-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 5. De ser rigtig lækre ud - de må prøves! :)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Nøøj mums hvor ser de lækre ud - og så sunde oven i købet. ;-) - Dem må jeg lige finde tid til at lave her i weekenden!
  Ha' en dejlig weekend, søde Frederikke.

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Du må også have en skøn weekend Sine!

   Slet
 7. so tasty and thanks for shearing))

  SvarSlet
 8. Lyder vildt lækkert, dem må jeg prøve istedet for bananpandekager! :-)


  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet