torsdag den 17. september 2015

Opskrift | Opgraderet avocado-mad

Avocado-madderne var i en periode overalt at se på både blogs og diverse pigers Instagram. Jeg var lidt "meh" omkring trenden, til jeg selv forsøgte og var hooked - jeg forstår uden tvivl hypen der har været. Jeg føler dårligt at jeg kan kalde det en opskrift, nok nærmere bare et tip til at forbedre den lidt - og er du også vild med laks, skal den altså 100% prøves! Jeg har ikke skrevet mængder op, da du selv kan justere hvor meget du ønsker.
Alt du skal bruge er;
Godt rugbrød
Avocado
Røget laks
Feta
Salt og peber

1) Mos avocadoen ud på rugbrødet med en gaffel, tilsæt evt. citronsaft - det giver både smag, men forhindrer også i at den bliver hurtigt brun 2) Placér laks, smuldr feta over og drys med salt og friskkværnet peber - og nyd så, evt. med denne nemme og lækre drink til!

Er I selv fan af avocado-madder?

16 kommentarer:

 1. Ej, nu blev jeg helt sulten, det ser godt ud. Elsker advokado! :D

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk aldrig smagt avokado på rugbrød, men jeg må da sige at det ser vildt lækkert ud. Så måske jeg skulle få det smagt snarest :D

  SvarSlet
 3. very testy and thanks for shearing

  SvarSlet
 4. Uha, jeg elsker altså en god avokado mad!
  Men du har ret - man har set dem lidt for meget ;)

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 5. Great blog :)
  Have a lovely weekend! :)

  http://www.itsmetijana.blogspot.rs/

  SvarSlet
 6. Jeg er totalt bagud i den trends, for hånden på hjertet så kan jeg ikke lide avocado... Ja, nu har jeg sagt det. Det ser ellers virkelig lækkert ud, haha :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, du går glip af så meget så;) Tak!

   Slet