lørdag den 26. september 2015

Lørdags-craving

Kan købes lige her

Jeg har længe gået og sukket over denne utroligt lækre strik inde hos Asos, og overvejer ret meget snart at klikke den hjem til mig. Jeg har faktisk ikke særlig mange varmere trøjer, så en ekstra til garderoben ville bestemt ikke skade mig - for her er jo ved at blive pisse koldt herhjemme. Farven synes jeg er super fin, og ville bestemt også klæde mine meget-sorte tøjstativer. Her klokken 13 kører vi mod Helsingør for at fejre min onkel's kones 50 års fødselsdag, og eftersom min Boohoo-pakke ikke nåede frem i tide, er jeg hoppet i min sorte yndlings kjole fra Gina Tricot, og jeg glæder mig helt vildt til at se hele min familie.

Hvad skal I bruge weekenden på?

14 kommentarer:

 1. Hvor er den fed! Hav en god weekend :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Synes at du skal se at få klikket den hjem! Den er jo så fin ;)
  Jeg skal egentlig ikke så meget i weekenden udover at få samlet mig og slappe af!

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror jeg også jeg burde;)
   - Lyder nu skønt!

   Slet
 3. lovely sweather! :)
  please help me with collaboration :) : THE COLORFUL THOUGHTS

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den bare lækker! :-)

  SvarSlet
 5. Den ser godt nok også lækker ud og der findes ikke noget bedre, end at kunne putte sig ind i en dejlig varm strik på denne årstid :)

  SvarSlet