onsdag den 23. september 2015

Just ordered | Boohoo.com

Kjolen fås her   /   Frakken fås her

I går gjorde jeg mig en lille, men lækker, bestilling på boohoo.com - nemlig de to overstående items. Jakken var lidt et sats, for normalt undgår jeg alt der hedder "One size", men jeg synes den var så lækker, at jeg blev nødt til at klikke den hjem - jeg er virkelig in need of a jacket. Min læderjakke er godt nok fin til at holde sig varm i, men ikke en man kan pakke sig ordentlig sammen i. So fingers crossed! Jeg er blevet helt vild med nude kjoler, og prøver inderligt at holde mig fra at bestille 500 af dem - dog synes jeg også at min kjolesamling kunne trænge til noget andet, end bare korte, sorte, stramme kjoler.

Jeg skal til stor 50 års fødselsdag hos min onkel's kone her i weekenden, og selvom jeg tvivler på at pakken når frem inden lørdag, så ville jeg virkelig elske at iføre mig denne smukke kjole.

Har I nogensinde bestilt fra Boohoo?

10 kommentarer: