tirsdag den 22. september 2015

I wanna wear #7 | My 18th birthday party

18th birthday party

Nu når der er lidt over tre måneder til min 18 års fødselsdag, er jeg langsomt begyndt at skrive ned og få styr på detaljerne, så min dag kan blive lige så god som jeg går og drømmer om. Jeg har faktisk tænkt på min 18 års fødselsdag siden jeg var en 13-14 år - dengang var jeg overbevist om at jeg ville have et stort pink party og invitere en masse mennesker. Nu har jeg bare lidt i tankerne at invitere hele min familie til en afslappende, men festlig, aften - selvfølgelig efterfulgt af en bytur med nogen af mine tætteste veninder! På dreamparty.dk kan du finde en masse fint pynt til konfirmation, skræmmende dekorationer til den fedeste Halloween fest - nu vi langsomt nærmer os. Du kan finde alt hvad du har behov for til din fest som farverige balloner, skinnende konfetti og masser af flotte bordkort (selv er jeg ret vild med de hjerteformede der er på collagen, til at sætte på kanten af glassene) Selv tænker jeg at have et guld eller sølv tema til min egen fødselsdags fest - så både tallerknerne og krusene med gulddetaljer synes jeg bestemt også er super fine og festlige!

Hvordan fejrede I jeres 18 års fødselsdag?

12 kommentarer:

 1. Sikke en fin kjole! :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Virkelig også et lækkert outfit! :-)

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Uh det bliver spændende, glæd dig! Og fin collage :-)
  Jeg vil ellers sige tak for din aktivitet på min blog, det gør mig så glad!

  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Kjolen er da fantastisk :)
  Håber da du får en skøn dag og det godt at forberede sig i god tid :)

  www.neronoir.dk

  SvarSlet