lørdag den 5. september 2015

I wanna wear #6

I wanna wear
Jeg må ærligt indrømme at jeg har været lidt skuffet over, det der skulle forestille sig at være den danske sommer. Vi har haft et par fine dage med en voldsom varme, men vi har dælme også haft en del, som ikke var noget at være begejstret over. Jeg er derfor begyndt at kigge lidt nærmere på både varmere jakker og sko - I mean, jeg har jokket rundt i de samme støvler de sidste tre vintre, jeg fortjener uden tvivl et par nye! Alle overstående jakker er fra Esprit's hjemmeside - og de kan fås lige her, her og her. Selv er jeg overdrevet vild med den mørke røde læderjakke, og den ville være SÅ perfekt her til efteråret, da den ville kunne styles på så mange måder, både med jeans og en lille, sort kjole - fx. fylder både min kæreste, min bedste veninde og en af mine kusiner 18 år indenfor de to næste måneder, og jeg ville elske at hoppe i noget lignende det midterste outfit til bare en af dem i hvert fald. Den sorte jakke til højre kunne jeg også forestille mig være ideel til de køligere måneder, og jeg ville elske at pakke mig ind og varme mig i den - den findes desuden også i en lækker navy farve. Du kan se et større udvalg af deres mange lære jakker og frakker ved at klikke lige her!
I aften kommer min skønne kæreste, Frederik, forbi og i morgen kommer både min mormor og morfar over (efter 1½ måned i Spanien), samt min søster og hendes nye kæreste - jeg skal derfor have bagt en hel del af de lækre muffins jeg delte med jer i forrige indlæg!

Hvad synes I om disse sæt?

16 kommentarer:

 1. Virkelig lækre outfits! Er helt vild med sættet med den røde læder jakke. total classy :))

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, helt sikkert også min favorit:)

   Slet
 2. Er vild med det sidste sæt :D

  SvarSlet
 3. Det første sæt er ret lækkert et! :-)

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 4. Synes det nogen rigtig dejlige sæt. :)
  Kan dog mest se mig selv i nummer 3, hvis jeg skulle se mig i nogen af dem. :)

  Hav en god søndag :)
  -Angie

  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Lækre outfits! Kan bedst lide outfittet i midten! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 6. These looks are amazing!
  Number 2 is my absolute favourite
  I love the red leather jacket
  xx
  Garland Girl

  SvarSlet
 7. Lækre sæt!
  www.sarahskjoedt.dk

  SvarSlet