mandag den 28. september 2015

Get the look | Shay Mitchell

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her

Can we take a moment? Shay Mitchell er jo gude lækker, jeg elsker at følge hendes Instagram - og jeg elsker mest af alt hendes utroligt fede stil. Girlcrush much. Jeg har set alle sæsoner af Pretty Little Liars so far, og glæder mig meget til syvende og sidste. Jeg har både lavet et "Get the look" af den smukke Kim Kardashian (se her) og den søde Ariana Grande (se her) som begge er to af mine stilikoner, og Shay er helt sikkert også en af dem. Dette look tænkte jeg var super fint og efterårs-agtigt, og lige min smag!

Hvad synes I?

18 kommentarer:

 1. me gusta mucho la combinación del color celeste y el camel.

  SvarSlet
 2. Super fedt! Det minder mig om at jeg snart skal til og igang med PLL igen. Jeg har kun fået set de første 4 sæsoner :O

  SvarSlet
 3. She always look gorgeous !
  xoxo,

  atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Lækkert outfit. Hun er så smuk :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig godt indlæg :-)
  Hun er virkelig smuk - er altså også stor fan af Pretty Little Liars!
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine ting du har fundet ;)

  SvarSlet
 7. Hun er overlækker ja! Rigtig fedt outfit :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare et super lækkert outfit :)
  Hun er bare så smuk altså!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet