torsdag den 27. august 2015

Opskrift | Simpel, forfriskende drink

Denne drik er både lækker og super let at lave - den kræver ikke mere end 2 ingredienser og et minuts tid; så er den færdig. For at spice den lidt op kan du evt. smide et par citron- eller appelsinskiver i, eller et æble der er skåret i både - men jeg foretrækker den faktisk helt plain. OG overvej lige mine nye fine glas - de er fra Netto og kostede kun en 10'er. Jeg har allerede købt mig en lille samling, og har helt sikkert i tankerne at købe flere - jeg bruger dem både til smoothies og blandt andet overnight chiagrød; i'm in looove.
Alt du skal bruge er;
Hyldeblomst saft (jeg bruger denne)
Danskvand

1) Hæld lidt hyldeblomst saft i glasset - du kan selvfølgelig bruge lige den smag du ønsker, min favorit er bare uden tvivl hyldeblomst 2) Fyld så glasset op med danskvand og smag til - voila, nydes med det samme!

Hvilken drik er jeres yndlings?

12 kommentarer:

 1. Uden eller med alkohol? haha! Jeg kan nu godt lide et glas iskoldt Vodka/juice med en masse isterninger i, det smager så dejlig godt :)

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 2. Jeg eeeelsker bare hyldeblomst - så den drink skal da klart afprøves!
  - Ha' en skøn aften, Frederikke <3

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør jeg virkelig også!
   - Tak Sine, og i lige måde<3

   Slet
 3. Uha, hvor lyder den bare alt for lækker :D

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Du burde helt sikkert prøve den!

   Slet
 4. Mega yndlings drik om sommeren :D

  SvarSlet
 5. Hvis der er noget jeg har drukket meget af, så er det præcis hyldeblomstsaft og danskvand, og så med ekstra meget is i :-)

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet