søndag den 16. august 2015

Mine blogging essentials

Blogging essentials
I løbet af min bloggertid er jeg gået fra at ane intet om teknologi - andet end at opdatere Facebookstatusser og ringe til min mor. Nu roder jeg rundt med HTML koder, indstiller layouts og så er min samling af kameraer og diverse tilbehør vokset sig godt større. Her vil jeg komme med nogen af mine blogger-nødvendigheder!

Canon EOS 1100D + Canon EF 40mm f/2.8 STM
Jeg fik mit Canon kamera forrige juleaften, og bruger det næsten hver dag. Jeg elsker det og er super glad for det - jeg kunne godt tænke mit at udvide min samling med overstående 750D fra Expert. Sidste jul fik jeg så et objektiv jeg længe havde ønsket mig, og det sidder også permanent på mit kamera nu. Du kan finde det og mange andre spejlreflekskameraer, objektiver m.m. lige her - der er alt du behøver indenfor foto-verdenen.

Digitalkamera
Jeg har selv smidt penge efter et lille fint og rødt Nikon digitalkamera, som jeg altid har med mig i min taske - da et stort spejlrefleks bare ikke altid er det mest optimale at rende rundt med. Det fungerer super godt og strømmen holder utroligt længe - desuden er jeg stor fan af den vilde røde farve, så lækker. Find det lige her.

Hukommelseskort
Siger vel lidt sig selv. Jeg tager gerne en 50-70 billeder af alt, bare for at sikre mig at jeg får 2-3 perfekte. De ligner hinanden allesammen, men lyset, skarpheden osv. kan ændre sig lidt for hvert billede. Dette kræver selvfølgelig en masse plads, så jeg har selv et hav af hukommelseskort liggende herhjemme - du kan finde hukommelseskort her.

iPhone 6
Når jeg ikke opdaterer min blog, er jeg ofte i fuld gang med at opdatere min Instagram. Jeg har et hav af forskellige redigerings-apps, og så er dens kamera altså også helt udemærket! Du kan følge mig på min instagram: frede.rikke

Notesbog
Jeg har både en notesbog i min taske og et par stykker spredt rundt på mit værelse. Gerne om aftenen ligger jeg og brainstormer inden jeg falder i søvn, og så skriver jeg alle mulige forslag til indlæg ned. Når jeg er tør for inspiration læser jeg mine noter igennem, og pludselig er der 100 nye idéer til fremtidige blogindlæg.

Hvad er jeres blogging essentials?

16 kommentarer:

 1. Mine blogger-nødvendigheder er helt klart min spejlreflekskamera og min notesbog. Jeg bruger min notesbog på samme måde som dig. Jeg brianstormer en masse blogsindlæg og skøre ideer, jeg har. Jeg kan ikke undvære den, og har den altid med mig :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 2. Det må da være ægte blogger essentials! Det med notesbogen lyder som en rigtig god idé!

  Kig gerne forbi:
  Http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Super!
  http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

  SvarSlet
 4. Häng med på vad som händer inom hästvärlden genom att besöka Hästbloggarnas egna skvallerblogg! :)

  SvarSlet
 5. nice, love it :)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. I dream for a Reflex! *-*
  xoxo
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 7. Jeg har en tendens til at skrive ideer ned overalt. Specielt bag på mine lektier eller andre tilfældige papirer så skal nok have skaffet mig en notesbog. Men ellers er jeg afhængig af mit Canon til bloggen :)

  SvarSlet
 8. Så mange dejlige ting til når man skal blogge :)
  Jeg burde få en notesbog til de crazy idéer jeg har :)

  knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet