søndag den 30. august 2015

Home inspiration

Jeg kunne bruge timevis af min hverdag at stene diverse hjemmesider igennem med inspiration til mit kommende drømme værelse og hus. Planen er at jeg snart skal bytte værelse med min bror, da jeg har behov for mere plads - og det har han ikke rigtigt, så min drøm om endelig at få mig et walk in closet kan snarest blive til virkelighed. Jeg ønsker mig et chic og sofistikeret værelse, som samtidig er indbydende og hyggeligt, med store og bløde tæpper i en lækker lænestol, hvor jeg bare kan flyde ud i et hjørne af mit værelse, med en god bog, en kop te, eller bare for at sidde under mit tæppe og lytte til regnen en stille aften - en lænestol som denne eller denne! Jeg vil prøve at holde det forholdsvist lyst, selvom jeg er god til at spilde karrysovs udover min seng når jeg lige har skiftet lagner, og så en masse fine posters på væggen - selvfølgelig som førnævnt; med et lækkert, stort walk-in closet. Jeg drømmer lige lidt videre.

Hvordan ser jeres drømme værelse ud?

10 kommentarer:

 1. Har også ret mange indretningsønsker og ideer i hovedet! Lad os håbe at de bliver virkelighed i den nærmeste fremtid :)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare fint ud :)
  Elsker bolig inspiration!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg tror seriøst, jeg lige har set det, haha! Virkelig lækre billeder du har fundet :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet