tirsdag den 18. august 2015

Fitness-playliste

Fitness
Jeg har fået shoppet lidt nyt træningsgear ala overstående midterste yogashorts og et par sportsbh'er, da jeg for et par uger siden endelig tog mig sammen til at melde mig ind i Fitness World endnu en gang - denne gang har jeg fået lokket min bror til at træne sammen med mig, mindst 3 gange om ugen. Jeg har det sidste 1½ år smidt masser af undskyldninger af sted om hvorfor jeg ikke liiige går op og melder mig til, men da de så kørte sidste dag med "gratis tilmelding" og jeg tilfældigvis kom forbi; jeg så det som et tegn, og efter 5 minutter var jeg sgu blevet medlem igen, og smuttede derop allerede samme aften. Og jeg fortryder selvfølgelig at jeg ikke kom i gang noget før, men sådan er det jo bare! Jeg har aldrig været typen der elsker at træne, men faktisk glæder jeg mig altid til at tage af sted - og selvfølgelig også til at komme hjem derfra igen; og lidt lækkert nyt træningstøj giver helt sikkert også et nyt selvtillids boozt og lysten til at tage op og træne. Musik er selvfølgelig et must, så jeg vil her dele lidt af min favorit musik - selv bruger jeg app'en "Playtube", men Spotify eller iPhones egen musik-app er vel lige så god.

Træner I selv i fitness?

16 kommentarer:

 1. Super fede sang du har fundet der! Hvordan laver du de der lange ligner med musikken? Ser super godt ud! :)

  - guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er lidt svært at forklare, men der er en masse guides hvis du googler "How to make youtube videos smaller on blogger" - håber det kan bruges til noget:)

   Slet
 2. Et par gange om ugen, træner jeg med mine skønne veninder :) God træning!

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Love all these styles - but I hate sports :D :D :D

  Greets from the EDELFABRIK
  Chrissie

  SvarSlet
 4. Super fedt med nogle nye input til playlisten her ;)
  har haft lidt svært ved at finde nogle nye sange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - har også selv det problem :/

   Slet
 5. Det er virkelig også nogle lækre sange du har fundet frem :D

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 6. Jeg har det ligesom dig, og har heller ikke været den der er mest begejstret for træning. Men har også besluttet mig for at lave lidt om på min livsstil nu - træner ikke i fitness mere, men havde en super god periode i november hvor jeg tog en masse hold osv. så meldte jeg mig dog ud, fordi det blev for dyrt - held og lykke med træningen :)

  HOPELESS WANDERER

  SvarSlet
 7. Super godt indlæg, Frederikke - både med flotte outfits og lækkert musik :-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
 8. Løber meget, så skal helt sikkert høre nogle af dine sange fra din playliste på næste løbetur! :)
  http://julieguldbrandt.dk/

  SvarSlet