torsdag den 20. august 2015

Ebay-tip | Passport cover

Da jeg i midten af september smutter til Prag med min søde mor, besluttede jeg mig for at klikke dette pas-cover hjem fra Ebay. Det er blevet vist frem på utallige blogs, og jeg endte også til sidst med at bestille det. Og jeg er super glad for det - I mean, det er både pænt at kigge på, billigt og uden tvivl Instagram-værdigt ;) Desuden kom det allerede 10 dage efter jeg bestilte det - du kan købe det til under en 10'er lige her

Har I selv anskaffet jer sådan et cover?

12 kommentarer:

 1. Muy bonito, y así el pasaporte también tiene estilo.

  SvarSlet
 2. Det har jeg også, og jeg ELSKER det. Det så fint :D

  SvarSlet
 3. Det er godt nok fint :D
  jeg har en rigtig fin en fra Victoria Secret - det ser altså godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg takker - det lyder også ret lækkert!

   Slet
 4. Hvor er den bare fin!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sanne, jeg giver dig helt ret!

   Slet
 5. Det rigtig flot, har det selv i brun, mangler så bare et pas. -fnis-

  knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. God idé med et cover til at beskytte ens pas. Og du har jo ret - det er virkelig Instagram-værdigt ;-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet