fredag den 28. august 2015

Det perfekte par solbriller

Jeg ved sgu godt vejret ikke længere siger 25-30 grader herhjemme, men alligevel kan jeg ikke lade vær med at udgive dette indlæg; for jeg render stadig rundt med mine 50-kroners Gina Tricot solbriller - ofte bare siddende i håret, for at forhindre at det står ud til alle sider i blæsevejret. De er helt perfekte for mit vedkommende; god pasform, god størrelse, folk kan ikke se hvis man kigger på dem - og så er de billige, så jeg kan sagtens tillade mig at ødelægge dem uden at græde snot over det. Du kan købe dem lige her! Senere i dag skal jeg endnu en gang til Køge Festuge, for vejret er faktisk jævnt lækkert i dag, hvilket jeg også var i onsdags, med min veninde Kaya - dog er det mest fordi Topgunn spiller fra kl. 19 af (mit ultimative danske kendis crush, jarrrr) men bagefter går vi nok bare lidt rundt og hygger, mødes med et par friends og køber dyre pandekager.

Hvad skal I bruge dagen på?

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig dag - og super fede solbriller :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også super hyggeligt - tak!

   Slet
 2. Åh, jeg har også de solbriller, og jeg synes også de er perfekte - ikke mindst i håret ;)
  http://julieguldbrandt.dk/

  SvarSlet
 3. det er fede!
  xx
  http://fuckyeahcactusandcoffee.blogspot.dk/

  SvarSlet