onsdag den 12. august 2015

Copenhagen Pride | Mit kostume

Pride-ugen er sat i gang og hele København stråler af regnbuer - det er intet mindre end fantastisk. På lørdag er den store parade. I år har min søster sin egen vogn, og min bedste veninde og jeg skal derfor være ombord der - temaet er "American college party" og jeg skal så være klædt som baseball-spiller. Kjolen, som jeg bruger som t-shirt i stedet, fandt jeg tilfældigvis i BikBok (find den her) Jeg har også anskaffet mig et oppusteligt bat (fås her), en fløjte og så skal jeg også male mig lidt i ansigtet - desuden hopper jeg i mine hvide tennissko. I går brugte jeg halvdelen af dagen på at lave min søsters banner til vognen færdigt - og hvis jeg selv må sige det; så ser det skide godt ud, og jeg glæder mig så meget! I kan evt. følge med på min Instagram (frede.rikke) da jeg nok kommer til at opdatere en masse hele dagen.

Skal I selv deltage i paraden?

12 kommentarer:

 1. Nej, hvor lyder det spændende! Ha' en rigtig festlig tur, Frederikke.
  - Jeg er i øvrigt ret så vild med kjolen/t-shirten ;-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
 2. Great kostume dear! ^-^
  xoxo
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 3. Fedt kostume. Håber I får en skøn dag :-)

  SvarSlet
 4. Du ser godt ud :D God pride! Håber jeg selv får fornøjelsen af det en gang :D

  SvarSlet
 5. Ha en super god tur! :)
  Totalt fedt kostume. Elsker den trøje! Den er vild fed! :D

  - guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Super fedt kostume :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet