fredag den 7. august 2015

4 tips til en bedre søvn


De seneste to uger har min søvn ikke været helt optimal - det har nok skyldes at jeg har været lidt for overbooket af planer, og at der ofte har ligget enten en veninde eller min kæreste ved siden af; og de har det alle med at fylde godt i min ellers så store dobbeltseng. Det er selvfølgelig hyggeligt, men det er også bare lækkert når jeg kan få min seng for mig selv og sove ud - her er der derfor 4 tips til jer andre med søvnproblemer.

1. En ordentlig seng kan være det første skridt; min mor gik selv og døjede med slemme ryg- og nakkeproblemer i en periode, til hun tog sig sammen til at købe en ny seng. For at sove godt kræver det selvfølgelig et godt underlag - og her kommer bedrenætter.dk ind i billedet; en online shop med diverse madrasser, dyner og alt du har behøver til din seng.

2. Luft ud på dit værelse, bare 5-10 minutter inden du smider dig under dynen. Der er intet så klamt som et lummert rum - især her når det har været 20+ grader den seneste tid.

3. Sluk for mobil og tv en time før du skal sove. I know, den har jeg selv svært ved at overholde - for man skal bare liiiige. Men det gør altså en kæmpe forskel, for når man ligger og kigger på den lille skærm lige op til man skal sove, glemmer hovedet både tid og sted, og hjernen arbejder videre når den har behov for ro.

4. Motioner dagligt, blot 30-60 minutter, flere undersøgelser har vist at det både hjælper dig med at falde i søvn, men også forbedrer den. Men undgå at dyrke motion i aftentimerne, da det faktisk kan påvirke din søvn.

Har I selv nogen tips til en bedre søvn?

12 kommentarer:

 1. Rigtig gode tips! Jeg har også selv svært ved at overholde den med mobil og tv :/ Til gengæld er jeg rigtig glad for at motionere, da det ikke kun er min søvn, som bliver bedre - jeg er gladere, har mere overskud og får en bedre appetit.

  Hav en god fredag!

  Mathilde | MATHILDE JULIE

  SvarSlet
 2. very nice decor !
  http://www.mosaictrends.com/

  SvarSlet
 3. Gode tips.
  For mig er det vigtigt, at rummet er helt mørkt. Så sover jeg meget bedre og tungere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det præcist på samme måde!

   Slet
 4. Tak for tipsene :)

  liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Det nogen rigtig gode tips og skal da huske, for sommer så dårligt på det sidste. :D
  Dog har det også været ferie og derfor skal jeg finde min søvntyrmene igen :D


  knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet