onsdag den 29. juli 2015

White laces

Fås her (lyserød) - lignende her, her og her

Det var kærlighed ved første blik da jeg fik øje på denne smukke top i BikBok. Og hjem med mig skulle den altså! Den er feminin og fin, og skriger bare sommer i mine øjne og ører. Jeg skal uden tvivl snart forbi BikBok igen og have fat i både den lyserøde og sorte version - desværre har de kun den lyserøde på lager online og den sorte i en forkert størrelse, så jeg tror jeg skal være lidt hurtig inden de er helt væk. Samtidig skal jeg dog også forsøge mig at spare lidt penge sammen til den tur til Prag, min mor lige har bestilt, da vi skal på en forlænget shoppe-weekend i september. Meeeeeen, en lille blondetop til eller fra skader vel ingen?

Hvad er jeres sidste køb?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Den er godt nok lækker !

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. That top it's gorgeous.
  Xoxo

  www.atwednesdaysiwearpink.blogspot.pt

  SvarSlet
 3. Lækkert køb!

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Hvor er den lækker! -Og Prag lyder da heller ikke dårligt (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin! Elsker detaljen med stroppen over barmen. Og hvor lyder det bare lækkert med en tur til Prag (:
  http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også det er så fint, tak!

   Slet
 6. Den er utrolig flot! Er helt vild med den, det kunne være men selv skulle købe sådan en.

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet