lørdag den 25. juli 2015

Stribet Topshop-sag

For et stykke tid siden var jeg et smut i Topshop, og faldt over denne lækre stribede t-shirt. Jeg har længe været på udkig efter en, og denne havde bare alt jeg søgte; de navy striber, lidt længere ærmer end en standard-t-shirt-længde og så at den ikke er så voldsomt lang. Jeg har næsten levet i den siden da, den er så blød og behagelig og passer egentlig til det meste - jeg er især vild med at stoppe den i mine højtaljede shorts, når vejret nu er til bare ben. Jeg har ikke kunnet finde den på Topshop's hjemmeside - om den er udgået ved jeg ikke, men jeg har til gengæld fundet fem andre fine og stribede sager!
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Selv er jeg rigtig vild med både 1 og 5, jeg synes de er så fine - og jeg kunne også godt tænke mig en langærmet trøje med striber! De er alle sammen super prisvenlige, og frister derfor - dog må jeg vente til min størrelse er på lager, så indtil videre må de ryge på ønskelisten.

Er I også fan af stribede trøjer?
Bloglovin' | Instagram

22 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk ;) Striber går jo aldrig af mode ;)

  SvarSlet
 2. I am in love with stripes for the summer and most likely all year round;p thanks for sharing you have a great blog. Do you want to support each other's blog by following each other?:) Please let me know if you do so I can follow you right back x

  kisses

  http://www.theclosetelf.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much! I would love to:) x

   Slet
 3. Elsker striber. Hvis jeg havde maven til det, havde 2'eren hængt i mit skab med det samme ;)

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt lide striber, men jeg går ikke så meget i det :D Men fint er det!

  Cathrine
  //tiiner.dk

  SvarSlet
 5. Lækker ny t-shirt, du har fået, Frederikke! Striber er altid så klædelige ;-)

  Ha' en rigtig god weekend.
  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
 6. Så lækre sager, jeg elsker striber :-)

  SvarSlet
 7. I just love stripes !
  xoxo,

  atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Thank you so much for stopping by. I have followed you on Instagram. Would love a follow back, I am @subhamrai_


  S.

  SvarSlet
  Svar
  1. I'm following you as well, thank you:) x

   Slet
 9. Striber er så flot, en af mine ynglingstrends!

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 10. Uh, den er virkelig fin. Derudover er jeg også vild med nummer 1 og 4 :)

  SvarSlet