tirsdag den 28. juli 2015

Opskrift | Kylling paneret med mandler og cornflakes

Ja, det lyder nu egentlig lidt mærkeligt, men bestemt en lækker og lidt anderledes ret! Et stort, saftigt og sprødt stykke kylling - her serveret med kogt broccoli og sunde fritter, samt tomatsovs. Dét var hvad der stod på menuen, sidst jeg lavede mad herhjemme - trods min bror ikke er fan af hverken kylling eller nødder, så røg det ned på ingen tid, og jeg tror derfor ikke at det er sidste gang det bliver lavet! Den bliver lækker sprød og knasende på ydersiden, men er stadig god og saftig indeni.
Alt du skal bruge (til 3 pers.) er;
3 store stykker kyllingebryst fileter
60 gram mandler
15 gram cornflakes
Salt, paprika, peber, hvidløgspulver - eller andre ønskede krydderier

1) Blend/hak/knus mandler og cornflakes til en grov mel og bland ønskede krydderier i 2) Vend kyllingestykkerne i blandingen og placér dem i et ovnfast fad 3) Lad dem bage i ovnen i 45-55 minutter på 200 grader - begynder mandlerne at blive for mørke, kan du ligge et stykke stanniol over - enjoy!

Bloglovin' | Instagram

12 kommentarer:

 1. Jeg studsede også lidt ved tanken om cornflakes, men det ser virkelig lækkert ud! :)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bør bestemt prøves! Mange tak:)

   Slet
 2. Når jeg laver hjemmelavede nuggets, bruger jeg også knust cornflakes. Det smager fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder også super lækkert, det må jeg prøve!

   Slet
 3. Ej hvor ser det lækkert ud! :D

  SvarSlet
 4. Nu er jeg nysgerrig søde, hvordan laver de de sunde fritter?! Mangler ideer hjem til mig selv, men hold op hvor ser det bare godt ud, mums!

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skam bare gulerødder der er vendt i lidt olivenolie og krydderier - SÅ lækkert! Mange tak:)

   Slet
 5. Ej, det lyder jo bare alt for lækkert :D
  Sådan!
  Det tror jeg da vidst jeg skal have bikset sammen i løbet af ugen.

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
 6. Det ser da godt nok lækkert ud !

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet