tirsdag den 14. juli 2015

Min hår-rutine

Min hår-rutine
En af mine kendetegn, udover mine gullige øjne, er mit lange og bølgede hår. Mit hår er helt sikkert også en af mine yndlings-ting ved mig selv, da det vokser ret hurtigt, er tykt og ser super sundt og friskt ud. Det kræver dog pleje at holde liv i de lange lokker, og her vil jeg dele nogen af mine favoritter!

Jeg, som så mange andre vel gør, vasker mit hår med shampoo cirka hver anden dag og balsam cirka hver fjerde. Jeg går egentlig ikke op i noget bestemt mærke mht. shampoo/balsam; ofte bliver der bare købt fra mærket "Neutral" - men jeg er selv stor fan af dem fra "BigSexyHair" Ugentlig bruger jeg også en hårkur, og det har helt sikkert gjort stor forskel på mine slidte spidser - som jeg dog får trimmet et par gange om året.
Imens håret stadig er vådt, bruger jeg hårolie og tørrer det derefter med en hårtørrer. Jeg er også typen der glatter mit hår ofte - næsten hver gang jeg skal noget, da mit hår godt kan være lidt stort og ustyrligt, og derfor har jeg betroet mit liv til en varmebeskyttende spray som jeg også bruger flittigt!
En af mine nyeste "hår-produkts-køb" er en børste fra Tangle Teezer, som jeg er gået hen og er blevet rigtig glad for! Jeg var lidt skeptisk omkring den, da jeg ofte er gået hen og blevet lidt små-skuffet over hypede ting og sager, men jeg fortryder på ingen måder mit køb! Den klarer filtret hår perfekt, og det niver ikke i hovedbunden. Den kan fås til en billig pris, fx. hos signatura.dk til kun 89 kroner - jeg har den sorte, som du kan få lige her. Du kan få gratis fragt hvis du bruger over 499 kroner, hvilket man nemt kan komme til, da de har et stort udvalg af alt fra solcreme til diverse ansigtspleje (til både ham og hende) og en masse lækre parfumer.

Ejer I selv en Tangle Teezer?

18 kommentarer:

 1. I like your blog!
  Would you like to follow each other?
  Let me know at my page:)

  xoxo

  http://nastyadeutsch.blogspot.ru/

  SvarSlet
 2. Nej, den har jeg godt nok aldrig prøvet - men hvis den hjælper dit lange og lækre hår, skulle den måske prøves ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg ELSKER min tangle teezer, den kan jeg ikke leve uden :D

  God sommer til dig :)
  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
 4. Tak for tippet søde, det må jeg kigge nærmere på ;)

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 5. Super lækre produkter!!

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Ejer selv en Tangle Teezer og bruger den hver eneste dag!
  - Godt indlæg med lækre tips, Frederikke :-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar Sine!

   Slet
 7. would you like to follow each other GFC and google plus? ^_^
  http://mishcheungx.blogspot.co.uk

  SvarSlet