mandag den 6. juli 2015

Just ordered | Asos

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her

Ligesom så mange andre netshops (og fysiske butikker, for den sags skyld), holder Asos lige nu et stort og lækkert udsalg - og tidligere idag fik jeg lige udnyttet det lidt. Alle overstående items er lige nu til en lav og overkommelig pris, og er alle ting jeg har kigget længe efter. 3 og 5 er dog ikke på udsalg, men jeg kunne ikke holde mine fingre væk alligevel. Jeg forelskede mig helt i de to par bukser, og blev derfor super glad da jeg fandt dem til en så god pris! Jeg er også vild med nederdelen, og håber at jeg kan style den så det ikke bliver for meget af det gode. Jeg spottede noget lignende nr. 5 på Strøget forleden - til en pris på 200 kroner, og jeg var fristet; jeg er dog glad for at jeg lod den hænge!

Har I shoppet udsalg for nyligt?
Bloglovin' | Instagram

14 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med bukserne!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg virkelig også, og jeg glæder mig sådan til at modtage dem!

   Slet
 2. Det ser ud til at være nogle lækre ting du har fået købt ;)

  SvarSlet
 3. Virkelig lækre items! Jeg er selv flyttet hjemmefra for nyligt, så prøver at holde mig fra udsalget, for økonomiens skyld!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren!
   - Det er forståeligt, men hvor lyder det spændende;)

   Slet
 4. Rigtig fede ting du har fundet på udsalg! :-D
  Har fået shoppet meget lidt udsalgsvarer, men ellers ikke.

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak! Lyder nu lækkert alligevel;)

   Slet
 5. Fine ting du har købt :) Er specielt vild med den hvide top ;) Har selv købt mig en taske, et par toppe, sandaler osv. under udsalget :)

  SvarSlet
 6. Åh er lidt forelsket i bukserne også! Nederen de ikke er på udsalg som det andet :D

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm, hos mig er de altså på udsalg :o
   - Men jeg er bestemt også blevet forelsket!

   Slet