tirsdag den 21. juli 2015

Summer
Jeg bliver næsten helt deprimeret af at kigge ud af vinduet. Himmelen er grå og det drypper stadig, vejene er våde og der ser bare rigtig trist ud. Vi er i juli, hallo??? What is going on. Lørdag kommer min kæreste hjem fra sine næsten tre uger i Miami, og åha hvor jeg glæder mig til at se ham. Når vi har brugt flere dage om ugen sammen de sidste par måneder, har det været noget af en udfordring at være adskilt så længe. Jeg misunder allerede hans tan, som jeg har spottet på hans mange snapchat-billeder (jeg skal jo følge lidt med i hvad der foregår), da jeg stadig går lidt i et med min hvide væg. The struggle is real. Desuden er jeg faldet pladask for overstående bikini - jeg synes den er så fin; men jeg har den seneste uge shoppet alt for mange bikinier, som jeg ikke helt ved hvornår jeg skal bruge, så jeg må nok holde lidt igen.

Har I også været på ferie - hvor?

16 kommentarer:

 1. Årh, bikinien er SÅ lækker !!

  // http://erica-schou.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Er vild med det playsuit :D

  SvarSlet
 3. Det bliver da dejligt når han kommer hjem igen!
  Min kæreste og jeg var i Prag for nogle uger siden, det var dejligt!

  Cathrine
  // tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør så! Det lyder super skønt:)

   Slet
 4. Jeg er lige kommet hjem fra Bulgarien, og var virkelig trist da jeg stod ud af flyet... Så skuffende sommervejr, jeg har masser sommertøj, der ikke er blevet luftet endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne jeg godt forestille mig - men hvor lyder det lækkert med en tur til Bulgarien!

   Slet
 5. Great outfit dear! ^-^
  Have a nice day!
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 6. Jeg har ferie i halvanden uge endnu ;) Vi har lige været i Berlin så det er rart at man har været ude og opleve lidt ;)

  SvarSlet
 7. Har ikke været på ferie og skal desværre heller ikke :(
  men det er et virkelig fint playsuit :-) !!

  Knus

  SvarSlet
 8. Der er ikke noget mere irriterende, end at være sammen med folk der har været på ferie, når man selv er ligbleg ;-)
  Er vild med clutchen du har med i collagen!

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet