mandag den 20. juli 2015

Get the look | Ariana Grande

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her

Jeg har tidligere lavet en "Get the look" med Kim Kardashian (se det her) og der kom kun god respons. Derfor ville jeg gentage det, her med et look inspireret af den fine Ariana Grande. Selv er jeg ikke specielt stor fan af hende - hun har lavet et par okay sange, men det er ikke lige min smag. Dog er jeg helt vild med mange af hendes looks, og jeg elsker også at følge med på hendes Instagram!

Hvad synes I om Ariana Grande?

18 kommentarer:

 1. She looks so cute !
  xoxo,

  atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Uhhh er desværre ikke ret vild med hende ... men hendes trøje på billedet er da super fin! Godt indlæg (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Virkelig fedt indlæg! Tingene du har fundet ligner perfekt!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. This is such a cute look! Great post! Just followed! :)
  ~Moll

  www.mollymac13.blogspot.com

  SvarSlet
 5. El combo blanco y negro es perfecto.

  SvarSlet
 6. Wooow! Helt klart noget jeg kunne gå med :3

  Knus
  http://angiedavidsen.blogspot.dk/

  SvarSlet