mandag den 13. juli 2015

Café anbefalinger | København

Meget af min tid er på det seneste blevet brugt i Københavns skønne gader, ofte på diverse spisesteder og på udkig i de lidt for overdådige luksus-butikker. Især i de lidt varmere dage, er det super hyggeligt at gå en tur på Strøget, sætte sig og nyde solen og en drink på en af deres mange caféer og naturligvis bruge lidt penge i deres mange butikker. Jeg vil derfor smide et par anbefalinger afsted, på fire steder jeg efterhånden har været på et par gange, og alle sammen synes om.

Original Coffee
På Illum's tagteresse ligger denne lille café - man kan både sidde ude, hvor der dog oftest er optaget her i de varmere måneder, eller inde på små fine barstole og høje borde. Betjeningen har altid været positiv og hurtig, og de er altid smilende. Priserne er helt fine, og især deres vegetar-rugbrøds-sandwich er jeg fan af!

Zalt
Utroligt hyggelig stemning og et godt udvalg af retter. Ikke det bedste jeg har fået, men det hele er billigt og intet at klage over. Desuden har de billige og lækre drinks, og det kan man vel heller ikke klage over ;) Og så er der tæpper ved alle stole, når det begynder at blive lidt mørkt og køligt, og personalet er her også meget venlige. Jeg kan helt sikkert anbefale deres kyllingeburger!

Europa 1989
En anelse højt i prisgruppen, men ligger et godt og hyggeligt sted - lige ved Storkespringvandet. Til tider kan tjenerne godt gå liiiiiiidt lang tid før de kommer hen, selv hvis der ikke er særlig mange mennesker - men der foregår ofte underholdning ude foran, så det er bestemt ikke et kedeligt sted at være. Dette er helt sikkert mit yndlings sted at komme, og er også det jeg oftest besøger i København. Her er min favorit deres clubsandwich med rugbrød, den skal altså prøves!

Café Norden
Ligger lige overfor Europa. Utroligt lækre nachos, men her er priserne også skudt en anelse for højt op. Men uden tvivl et lækkert sted, og lækker beliggenhed - og desuden har de nogen super gode og friske smoothies; den med jordbær/hindbær kan i den grad anbefales! Det eneste negative er at det er rimelig overprized, men helt sikkert et sted jeg vil komme igen.

Har I en yndlings café?
Bloglovin' | Instagram

14 kommentarer:

 1. uha, jeg har faktisk ikke en yndlings cafe, men rigtig mange restauranter :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem må du også meget gerne dele;)

   Slet
 2. Jeg elsker at være på café, men har ikke været det så meget i KBH, men hvis jeg kommer forbi engang, så må jeg hellere tjekke én af disse ud, for det ser da vildt lækkert ud! :)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 3. Det ser lækkert ud!! Da jeg var i København, var min veninde og jeg et smut forbi Wulff og Konstali til brunch - helt fantastisk!!

  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, det må jeg tjekke ud:)

   Slet
 4. so nice :)
  Kisses!

  http://itsmetijana.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Vil helt sikkert prøve nogle af disse næste gang jeg tager til København. Er selv fan af café Norden :)
  - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 6. Jeg er rimelig vild med dalle valle (især pga af deres 50% tilbud haha)
  The spoon ligger i en sidegade og har kaffe til 10 kr! På samme gade ligger "the Donut shop", som er det lækreste
  Original coffee er hyggelig, men lidt overvurderet synes jeg

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem må jeg tjekke ud, tak for tippet!

   Slet