torsdag den 23. juli 2015

Behov for briller?

Det er ikke så forfærdeligt længe siden jeg selv endelig tog mig sammen til at få tjekket mit syn hos en optiker - jeg havde længe gået med en irriterende hovedpine, og blev derfor anbefalet at få tjekket mine øjne, da jeg ofte spænder så meget i dem for at fokusere, at det sagtens kunne være dét der gav mig hovedpinen. Den søde dame i butikken klarede det hurtigt, og der kom hurtigt det svar at jeg har bygningsfejl og behov for et par læsebriller. Jeg har mig kun et par u-fancy nogen lige nu, men har lige siden været på udkig efter "det perfekte par" - og noget lignende det par oppe i højre hjørne, er lige noget for mig! Trods der ikke er særlig meget styrke i mine briller, kan der helt sikkert mærkes forskel allerede - og jeg kan kun anbefale alle til at få taget en test, det er gratis og hurtigt overstået! Du kan se resten af brille-udvalget hos Profil Optik

Bruger I selv briller?

10 kommentarer:

 1. Kunne være jeg skulle blive testet. Jeg skeler nogle gange ukontrolleret, specielt når jeg bliver træt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan i hvert fald anbefales:)

   Slet
 2. Jeg er på udkig efter de helt perfekte briller. Jeg har nemlig haft linser i hver dag i alt for mange år, og det har mine øjne ikke haft godt af. Så nu vil jeg have fat i et par briller, og gå med dem et par gange om ugen. Jeg har bare svært ved at finde noget jeg synes er pæne til mig ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det på præcis samme måde!

   Slet
 3. I love these glasses – great selection! :)

  XX, Sara.

  http://saritschka.blogspot.de

  SvarSlet
 4. Jeg bruger selv briller, af og til, dog skal jeg anskaffe mig linser, som skal hentes på mandag.
  Men ja... Har dog stadig ikke fundet nogle fede par til mig selv, så er stadig efter på udkig. :-)

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 5. Har brugt briller det meste af mit liv. Jeg er lige gået over til kontaktlinser :)

  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet