tirsdag den 7. juli 2015

"Alle har brug for lidt enhjørning i deres liv!"


Sådan var svaret på min lillebror's "Hvorfor?" da jeg viste ham mit overstående nye Zara-køb. Jeg faldt for den da jeg spottede den i butikken på Strøget, og kunne bare fornemme at det var kærlighed ved første blik. Hvad jeg vil bære den med og hvornår, det er jeg ikke helt sikker på - jeg var bare helt sikker på at den skulle med mig hjem, bortset fra at det på ingen måder ligner noget jeg ville gå med normalt, men jeg smiler stadig når jeg kigger på den!

Hvad synes I - er den lige lidt for meget?
Bloglovin' | Instagram

10 kommentarer:

 1. Hvor er den fin :-D

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. den er simpelthen for lækker den skjorte :)

  // www.neronoir.dk

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor er den fed!!!

  SvarSlet
 4. Que linda blusa amei.
  Canal:https://www.youtube.com/watch?v=eNNlFtDc1-o
  Blog: http://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br/

  SvarSlet
 5. Ih, den er bare fin :D

  -Anne
  www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet