fredag den 31. juli 2015

5 ting du kan lave denne weekend #2

1. Lær dit kamera at kende
Der er så mange funktioner på et kamera - og selv har jeg ikke lært mit fuldt ud at kende, på trods af at jeg har haft det i snart to år. Hvad er det nu liiiige blænde, lukkertid og macro er? Sid og øv dig med diverse funktioner - "auto" er oftest ikke det optimale og bedste.

2. Ryk rundt på dit værelse
Det kan give et helt nyt look, og virke som om det hele er ny-renoveret, selvom du blot har rykket lidt rundt på din seng eller skrivebord, skiftet sengetøjet eller tilføjet et par pyntepuder. Sørg for at tørre alle overflader af, da der samler sig meget støv og snavs.

3. Forsøg dig med lidt DIY
Selv har jeg lavet to virkelig nemme lige her og her

4. Tegn eller mal
"Jeg kan ikke finde ud af at tegne" - og hvad så? Øvelse gør mester, og selv synes jeg det er hyggelist hvis det bliver lidt personligt og grimt og u-perfekt. Jeg elsker at male, selvom jeg ikke er vildt god til det; man sidder og er fuldt fokuseret på denne ene ting, og timerne kan bare flyve afsted.

5. Tag på McDonalds
Og bestil en stor pakke nuggets. Og nyd dem. For de er fandme gode.


Har I nogen planer for weekenden?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Very beautiful pictures. I like your Blog !

  Patty
  http://www.measlychocolate.de

  SvarSlet
 2. Tror ikke lige jeg vil bruge min weekend på dutten som vi kalder den her i Hjørring, hihi.
  Men vil helt klart måske tage et smut i fitness, selvom den ikke står her, trænger bare til at få rystet min krop godt igennem og få den brugt!
  Men gode muligheder i hvert fald, hvis vejret bliver rædsomt!
  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Jeg skal flytte her i weekenden, så der bliver i hvert noget at se til :-)

  http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 4. Jeg skal til fest, også på arbejde dagen efter, så det er en weekend der er fyldt op :)

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Jeg skal ind for at hente min søster i lufthavnen i dag, men kunne være jeg skulle prøve nogle af tingene imorgen :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Det lyder som nogen helt vild gode og hyggelige ting at lave :D

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Thanks for following me. I've now followed you back and I am your #87 follower.

  SvarSlet