fredag den 17. juli 2015

5 ting du kan lave denne weekend #1

1. Vask dine makeupbørster
Der samler sig meget skidt og snavs i ens makeupbørster, og når du efterfølgende smækker dem i ansigtet igen og igen, kan det resultere i uren hud. Bland lige dele olivenolie og opvaskemiddel, gnid børsterne i blandingen, skyl med vand og lad dem tørre med børstehårene nedad i en kop med en serviet i bunden.

2. Shop i billige butikker
Søstrene Grene, Tiger og Normal er alle butikker jeg elsker at traske rundt i. De har faktisk utroligt mange fine ting!

3. Start dagen med en gang træning
Sov længe så du er frisk og udhvilet, start ud med at drikke et stort glas vand og lav så lidt motion - du kan enten løbe en tur, hvis vejret er til det, eller du kan lave et par videoer fra Blogilates' youtube kanal; denne, denne og denne er mine personlige favoritter!

4. Planlæg fremtidige blogindlæg
Selv elsker jeg at sidde og lave indlæg, på dage hvor jeg keder mig en smule - så er det nemt lige at smide et færdigt indlæg ud, når man fx. er på farten eller på ferie, og ikke vil sidde ved computeren hele tiden.

5. Kig dit skab igennem
Og prøv alt dit tøj. Ryd ud i det du ikke kan passe, i det du ikke kan lide og i det du bare ikke går med - selv plejer jeg at lade mine veninder tjekke det igennem; det de synes om kan de beholde, og resten giver jeg til Røde Kors. Skriv ned hvad du faktisk MANGLER, så det ikke bare er unødvendige sager der ryger i kurven næste gang du (net)shopper.


Har I nogen planer for weekenden?
Bloglovin' | Instagram

12 kommentarer:

 1. Planerne står på hygge med kæresten, men også planlægning af indlæg :D

  Cathrine
  // tiiner.dk

  SvarSlet
 2. Sikke nogle gode idéer! Min weekend står på kærestehygge og Grøn koncert med gode venner i morgen :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. Rydde op og prøve at få lavet nogle indlæg til bloggen :)

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Min weekend er faktisk bl.a. blevet brugt i Normal, hvilket er en rigtig fælde for mig, ender altid med at købe alt for mange unødvendige ting, haha. :-D

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah åh, du er bestemt ikke den eneste;)

   Slet
 5. Virkelig godt indlæg, Frederikke! :-)
  - Selv har jeg brugt min weekend på en tur til Flensborg for at shoppe. Resten af weekenden står på at planlægge blogindlæg.

  Fortsat god weekend <3

  Knus www.blogbysine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sine! Det lyder bare super skønt:)

   Slet