torsdag den 9. juli 2015

I wanna wear #3

3 x ønskeoutfits
Hold op hvor ville jeg elske at hoppe i det midterste sæt til en kommende vild 18 års fødselsdag, jeg synes det er lækkert og sexet, men på samtidig fint og klassisk - på trods af at jeg uden tvivl kun ville kunne holde til en halv times tid i sådan nogen hæle. Alle sættene er stylet med de smukkeste smykker fra Aveny.dk, som er en hjemmeside fyldt med alt hvad hjertet kan begære indenfor smykke-verdenen, samt en masse flotte ure til både kvinder, mænd og børn. Se et fint udvalg af smykker lige her. Jeg er så vild med de to yndige sølv ringe der er på sættet til venstre - du kan få dem lige her og her; I NEED THEM! Deres store udvalg har både en masse fine og billige smykker - samt også en del i den lidt dyrere ende. De frister dog med både kort og gratis levering!

Kender I til aveny.dk? Har I selv bestilt derfra før?

22 kommentarer:

 1. Love the second look.
  xoxo,

  atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med outfit nummer 1 - det er lige mig!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. er helt vild med det første look! rigtig fint indlæg, med masser af lækre pieces. :)

  Jeg har pt. en konkurrence på bloggen, du velkommen til at kigge forbi :)
  //www.neronoir.dk
  http://neronoir.dk/?p=177

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg kigger selvfølgelig forbi:)

   Slet
 4. Det er nogle fine ting du har fundet ;)

  SvarSlet
 5. Er ret vild med det første look, samt sneaks'ene i det sidste - så fede!!

  Tag meget gerne et kig forbi!
  annamoellerlarsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Super fine sæt -er især vild med det første (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Ha, jeg følger lige med de andre. Det første look er bare helt perfekt! (:
  http://cammi.dk

  SvarSlet
 8. Jeg har aldrig hørt om aveny.dk, men det kan jeg godt se er en fejl! Nogle af smykkerne derinde er jo super lækre.
  Jeg forstår udemærket, at du ville elske at hoppe i det midterste sæt. Super elegant og sexet!

  Kram // www.ahmfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Ville ligesom dig heller ikke have noget problem med at hoppe i alle outfit'sne for at være helt ærlig! Dog er det første min favorit!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Er helt vild med det første sæt <3

  SvarSlet
 11. Det er virkelig nogle lækre sæt alle sammen :)
  Specielt det første ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet