mandag den 1. juni 2015

Zara cravings

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her

I går var jeg for første gang i en Zara butik - jaer, I know, hvor har jeg været? Jeg har mange gange stenet mig blind i deres lækre netshop-udvalg, men aldrig været i selve butikken. Nu ved jeg dog at jeg helt sikkert skal derind igen, næste gang jeg skal shoppe på Strøget! Jeg har derfor brugt en stor del af min formiddag på at savle lidt mere over deres netshop - og her fundet fire favoritter, jeg bestemt ikke ville have noget imod at eje!

Shopper I nogensinde i Zara?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Jeg elsker Zara, og shopper altid AMOK :D
  Er helt vild med kjolen på din collage, så smuk!

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Er helt enig, synes den er så fin!

   Slet
 2. Jeg elsker Zara, men er ligesom dig og ender oftest på deres hjemmeside i stedet for deres fysiske forretning.
  Jeg synes også at hjemmesiden er mere overskuelig end forretningen er :D

  http://cillesunivers.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg elsker Zara! Og deres hjemmeside er så lækker og overskuelig - ligesom Cille siger, meget mere end deres fysiske butikker ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er enig! Tak for kommentaren:)

   Slet
 4. Jeg er vild med Zara, men butikken på strøget er altid et kæmpe kaos når jeg har været der. Til gengæld er jeg altid i Zara i Helsinborg, og i sydeuropa når jeg er på de kanter ;-)
  Men som jeg kan læse i kommentarfeltet, er jeg ikke den eneste der oplever hjemmesiden som mere overskuelig end selve butikken :-)

  SvarSlet
 5. Lækkert! Jeg er er helt vild med nummer 1! :D

  - guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Er desværre aldrig rigtig i Zara, da vi ikke har en hvor jeg bor. Elsker dog deres tøj -især kjolen er vanvittig fin (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Åh, alt for skønne sager du har fundet, søde Frederikke! Er selv helt vild med Zara, shopper der desværre bare ikke ofte nok!

  Kig meget gerne forbi ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 8. Jeg shopper en gang i mellem i Zara, om ikke andet så er det i hvert fald et brand jeg synes virkelig godt om! De laver så mange fede styles jeg synes om, og de sorte ankel bukser du har fundet der synes jeg også bare er virkelig fine. Dem ville jeg heller ikke have noget i mod at eje (:

  Www.pernille-weidich.dk

  SvarSlet