mandag den 29. juni 2015

New in | Calvin Klein

I min "Nelly udsalgs favoritter" fortalte jeg at jeg havde klikket lidt godt hjem derfra, og det er overstående; det velkendte Calvin Klein undertøj. Det har længe været udsolgt, så jeg snuppede chancen da jeg fandt det på lager - det måtte jo være et tegn, ik??? Det er super behageligt at rende rundt i, og kvaliteten er bare ret lækker. Det kan findes til små 398 337 kroner lige her - og selv kunne jeg godt finde på at bestille både hvid og grå hjem også! Desuden er der 15% rabat på ALT derinde + deres vilde "op til 80% rabat"-udsalg, så det er helt sikkert værd at kigge det igennem! Jeg er uden tvivl selv ret så fristet på et par forskellige ting!

De næste par dage vil bloggen muligvis stå lidt stille. Både min kæreste og bedste veninde tager på ferie om en uges tid, og skal være væk i et par uger; derfor vil jeg naturligvis nå at bruge en masse tid med dem begge, og det går nok lidt ud over mine posts, da jeg selvfølgelig ikke vil sidde foran computeren og "arbejde" når det siger 25+ grader udenfor, og jeg er i mit yndlings selskab. Jeg håber I alle sammen får en skøn uge!

Hvad er jeres sidste køb?
Bloglovin' | Instagram

22 kommentarer:

 1. SÅ lækkert. Elsker Calvin Klein undertøj ;)

  SvarSlet
 2. Har du længe haft kæreste på? Synes ikke vi har læst om ham før ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok, du har så skrevet et indlæg om ham - my bad!

   Slet
 3. Calvin Klein er altid lækkert - super pæne køb!

  HOPELESS WANDERER

  SvarSlet
 4. Jeg har selv mit i gråt, og jeg elsker det! Det er jo bare sådan et sæt alle er nødt til at eje ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg give dig HELT ret i;)

   Slet
 5. Elsker deres undertøj, har selv et par underdele. Har virkelig også overvejet at købe en overdel... <3

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan stærkt anbefales, de er så behagelige!

   Slet
 6. Calvin Klein undertøj er simpelthen så flot og enkelt på samme tid! Tak for tippet om Nellys udsalg :)

  Mathilde | MATHILDE JULIE

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor lækkert! -Og hav en super skøn uge med din kæreste og veninde (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Lækkert sæt :)
  God ferie! :D

  - guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak! Også god ferie til dig:)

   Slet
 9. Det er virkelig sådan et lækkert sæt og jeg vil gerne have et sæt i grå, da jeg synes det er så flot og lækkert!

  SvarSlet