mandag den 22. juni 2015

Nelly udsalgs-favoritter

Nelly udsalgs-favoritter
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her

Har I set Nelly's vilde udsalg med op til 70% rabat? Jeg har her udvalg et par af mine favoritter, som jeg meget gerne ville iføre mig her i sommer-månederne; især den hvide kjole er jeg helt vild med. Forleden modtog jeg en lille pakke fra Nelly - dog ikke noget fra udsalget - men indholdet vil også snart blive smidt på bloggen. Det er noget jeg har gået og ønsket mig længe, men aldrig rigtig har taget mig sammen og købe - men det fik jeg så gjort. Udover de 70% kan du lige nu (og indtil i morgen tidlig kl. 10) få yderligere 25% på udvalgte Nelly-favoritter ved brug af koden "25EXTRA"

Har I selv gjort brug af udsalget?

10 kommentarer:

 1. I love this pastelcolours! Amazing picks!

  Love, Colli
  www.tobeyoutiful.com

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med den hvide kjole - og når den nu er på udsalg, så skal man jo næsten ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige det jeg tænker jo;)

   Slet
 3. Me encanta el 5 y el 8 , bonita selección.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle søde sager, især 2 og 8 er jeg vilde med! :D

  Cathrine
  // www.tiiner.dk

  SvarSlet
 5. Rigtig lækre ting især den hvide blonde kjole! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet