lørdag den 13. juni 2015

Let's find some beautiful place to get lost

Vejret har været oppe og toppe de 26 grader herhjemme, og selvom det var utroligt varmt, så var det altså også ret lækkert - dog kun en enkelt dag, hvor det efterfølgende er begyndt både at blæse og regne, og være alt for overskyet i lille Danmark igen. Sommerferien står lige for døren og selv skal jeg blot en lille tur til Malmø, samt jeg har kigget lidt på ture til London, hvor min mor og jeg muligvis skal over et par dage og shoppe lidt på Oxford Street og bare nyde London's lækre gader. På intertravel.dk kan du nemt bestille din sommerferie rejse, til steder som Costa Rica, Kina, diverse byer og stater i USA og Bali - som er et sted jeg meget gerne selv vil besøge. Indonesien ligger i Sydøstasien og er verdens største ørige - det består af mere end 13.000 øer - Bali er en af de kendte øer i Indonesien, her er smækfyldt med smuk natur, lækre strande og er helt sikkert en oplevelse for livet. Klik her for at læse mere.

Hvad skal I bruge jeres sommerferie på?

4 kommentarer:

 1. Jeg flytter til Singapore her om lidt over to uger, så for mit vedkommende står den (desværre) ikke på dansk sommer. Den danske sommer er faktisk ret undervurderet og jeg ville ønske jeg lige havde tid til at nyde lidt mere af den. Når det så er sagt, så glæder jeg mig helt vildt til Singapore og alle de fantastisk smukke øer der ligger rundt omkring. Tror det bliver en oplevelse for livet :-)

  http://cillesunivers.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg og min familie skal til Mallorca i lidt over en uge -glæder mig helt vildt (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder super lækkert, misundelse herfra;)

   Slet