tirsdag den 23. juni 2015

HAIR247

Vejret har været noget af en mærkelig blanding på det seneste - den ene dag har jeg rendt rundt i korte shorts og toppe uden ærmer, et par dage senere pakker jeg mig ind i tykke trøjer og tæpper og fryser selv indendøre, imens regnen pisker ned ude foran vinduerne. Selv ser jeg utroligt meget frem til endnu flere lune sommerdage på København's mange caféer, og forhåbentlig også lidt solbadning på vores store trampolin, eller en af de nærmeste strande - og derfor er det selvfølgelig vigtigt at beskytte sig mod solens skarpe stråler, ved både at søge skygge i de varmeste timer, men også smøre sig godt ind i en god solcreme; selv når det ikke er 30+ grader udenfor. Hair247 sælger et stort udvalg af solcreme fra mærket Coola, selv kunne jeg godt tænke mig at prøve den med Piña Colada duft - I mean, lyder det ikke fristende og totalt sommer-agtigt? Desuden tilbyder de gratis fragt i hele Danmark, uanset hvor mange penge du bruger derinde og hele 365 dages returret! Klik her for at se hele udvalget af Coola solcreme

Kender I til Hair247?

6 kommentarer:

 1. Hold da helt op en lang tids returret! Egentligt utroligt, at man som virksomhed gider det.
  Jeg kendte ikke til Hair247 før nu hehe. Det super gode ved blogs!

  Jeg læser med fremover på bloglovin hehe, ser frem til det!
  Kram, facebook.com/ahmfashion

  SvarSlet
 2. Jeg elsker hair247 ;D
  Jeg skal helt sikkert prøve den solcreme :)

  http://camillajulie.dk

  SvarSlet