onsdag den 10. juni 2015

Get the look | Kim Kardashian

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Jeg ELSKER Kardashian/Jenner familien, og har været en trofast seer af reality programmet "Keeping Up with the Kardashians" i flere år. Den noget spøjse, men også elskværdige, familie har altid formået at sætte et smil på mine læber - og så beundrer jeg deres voldsomt lækre garderober. Mine to ultimative stilikoner er uden tvivl Kylie Jenner og Kim Kardashian; og derfor ville jeg prøve at re-kreere et af Kim's Givenchy look, dog en del mere prisvenligt, her fra et fotoshoot til det franske ELLE.

Om en times tid skal jeg op og handle lidt champagne og jordbær ind, da de næste par dage står på lækre fridage og ren hygge. Holder fredag de lovede 22+ grader, regner jeg også stærkt med en tur til stranden med en flok venner - hvis blæsten altså liiige gider styre sig en smule. Inden da har jeg dog lige et par fremtidige blogindlæg der skal planlægges en smule, et værelse der skal rengøres og jeg skal et smut forbi Ishøj med en t-shirt min veninde har glemt - så faktisk burde jeg lukke computeren sammen og skifte mine sutsko ud med mine trofaste pink Nikes, meeen jeg sidder lidt og savler over den overstående kappe/jakke - jeg synes den er en anelse lækker og ville pynte på mit tøjstativ!

Hvad skal I bruge resten af ugen på?
Bloglovin' | Instagram

10 kommentarer:

 1. Elsker det look! Lyder som om du får en dejlige uge :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg bestemt også haft:)

   Slet
 2. Elsker sådanne indlæg! Super fedt look :-)
  Knus herfra ♥ -

  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. Elsker serien og elsker deres alt for lækre tøj og accessories :D
  For ikke at snakke om Kims alt for lækre krop <3 Fine sager du har fundet, ville elske at hoppe i sættet

  / Liselotte

  SvarSlet
 4. Super fin collage :)
  Jeg elsker Kim K - hun er simpelthen for lækker ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
 5. Hun har tit noget virkelig lækkert tøj på!

  Cathrine
  //tiiner.dk

  SvarSlet