torsdag den 25. juni 2015

Ebay-tip | Billige øreringe

For et par dage siden fik jeg en lille pakke fra Kina hjem - den indeholdt overstående tre par øreringe, som jeg bestilte hjem for et par uger siden via Ebay. De kostede kun en flad femmer (og 13 øre) og jeg synes selv de er super fine, desuden efterlader de ikke grønne mærker på øreflipperne, hvilket billige øreringe ofte gør - og så kan de fås i en masse forskellige farver, og jeg overvejer at klikke lidt flere hjem! Find dem lige her

Handler I nogensinde på Ebay?
Bloglovin' | Instagram

8 kommentarer:

 1. They're gorgeous !
  Xoxo

  www.atwednesdaysiwearpink.blogspot.pt

  SvarSlet
 2. I love these earrings, so cute!! *----*
  Kisses :*
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 3. Nej hvor er de fine ! :D
  Jeg handler næsten dagligt på ebay haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes jeg bestemt også! Ebay er også bare skønt;)

   Slet
 4. De er da bare super fine :D
  Og alt på ebay er jo så voldsomt billigt ;)

  http://camillajulie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja, det er bare super skønt ;)

   Slet