søndag den 28. juni 2015

Easy DIY | Clipboard walldecor

Sidste uge smækkede jeg overstående "DIY" sammen - jeg føler dårligt at jeg kan kalde det et DIY, da det ikke rigtigt kræver noget, og tager under små fem minutter. Det sort/hvide clipboard fandt jeg til billige penge - og jeg regner stærkt med at købe nogen flere, så jeg kan dekorere min væg med noget som dette. Billedet fandt jeg ved at Google "Vogue posters" - men man kan selvfølgelig bruge lige dét motiv man ønsker; jeg tænker også at hænge et par motiverende quotes op, da denne hænger over mit fjernsyn, som er den første væg jeg ser når jeg står op om morgenen. Den er bare sat op med nogen dobbelt klæbende dutter, som kan findes i hobby forretninger.

Apropos vægpynt og -ophæng, så faldt jeg over kontorlinien's udvalg af glastavler, der kunne pynte enhver væg - muligvis køkkenet eller bryggerset, som er en magnetisk skrive/opslagstavle i glas, til bedre at kunne organisere hverdagen og måske formindske stressen; diverse planer, indkøbslister, aftaler, møder og andre ting der ellers er vigtige at huske - det hele er lidt nemmere når det er samlet et visuelt sted. Hos kontorlinien.dk fås de i flere farver og størrelser - helt fra 30x30 til 200x100 cm. Se udvalget her - vil du lave noget lignende overstående DIY, kan du også finde en masse clipboards på hjemmesiden, som oven i købet kan findes helt ned til 25 kroner!

Hvad har I hængende på jeres vægge?
Bloglovin' | Instagram

12 kommentarer:

 1. Jeg har en del wallstickers, i sorte :D Dem er jeg glade for!

  Cathrine
  // tiiner.dk

  SvarSlet
 2. Jeg har en drømmefanger, en hvid opslagstavle med postkort med Marylin Monroe, Audrey Hepburn, Charlie Chaplin, Ein Stein osv, en billedetramme med en billedet af mig og min kusine og noget som er malet på væggen. :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor lyder det hele bare super fint!

   Slet
 3. Har lavet et hjerte af en masse sort/hvid billeder:)

  http://liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Har selv gået med den tanke i hovedet, så fint!

   Slet
 4. Hvor ser det bare super godt ud!
  Det er så dejligt lige at kunne være lidt kreativ ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du:) Det er det nemlig!

   Slet
 5. Det ser rigtig flot ud :3 Hvis min vægge var til at kunne hænge ting op, vil jeg hel klart pynte dem mere, men dsv er De ikke det :(

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet