torsdag den 18. juni 2015

Boyfriend jeans + boyfriend-snak

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her

For ikke så længe siden investerede jeg i et par boyfriend-jeans fra Gina Tricot - som jeg også flashede lidt frem på min Instagram, med det overstående billede. Jeg havde længe været på udkig efter "det perfekte par" og jeg synes disse fittede perfekt, og kostede kun små 400 kroner - de tre andre overstående par, koster faktisk alle under, og jeg overvejer stærkt at klikke det første par hjem. Jeg elsker dem med mine hvide sneaks, jeg elsker dem med et par pointy stiletter - og jeg elsker dem især matchet med min læderjakke; jeg synes mulighederne er uendelige.

Og til en lidt anden snak; og dog. Frederikke er nu med kæreste, en kæreste ved navn Frederik (fandme romantisk, i know right) Jeg har altid holdt mit kærlighedsliv meget privat, især her på bloggen, da det jo ikke er dét jeg synes den skal handle om; mit privatliv er ikke det jeg har lyst til at dele mest af på bloggen, og det kommer det heller ikke til at blive foreløbigt. Det har stået på i et stykke tid, i går blev det dog for alvor "offentliggjort" - jaja, facebook-kærester og det hele. Der vil ikke komme en masse kærligheds-indlæg i fremtiden, jeg ville blot dele min glæde med jer. ♡ Kys og masser af kærlighed i jeres retning

Ejer I selv et par boyfriend jeans?
Bloglovin' | Instagram

18 kommentarer:

 1. Jeg har netop selv lavet et indlæg om boyfriendjeans, som ligger klar til udgivelse - lidt sjovt :-D Jeg ejer ikke et par endnu, men jeg synes, de er så fede!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg se frem til at læse;)

   Slet
 2. Åh, Frederik og Frederikke! Det kunne ikke blive mere nuttet! Tillykke med det, håber at I passer godt på hinanden, og får nogle dejlige minder sammen! <3
  Knus herfra ♥ //

  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. <3 Mange tusind tak for din søde kommentar Michelle, det varmer!

   Slet
 3. Fede jeans!! Og tillykke med kærligheden :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er selv helt forelsket i boyfriendjeans - jeg er dog desværre bare stadigvæk på udkig efter det helt rigtige par.
  Dine er virkelig fede og vil være så lækre til både sneaks, stiletter og læderjakke. Wow!! :-)
  Stort tillykke med kærligheden, håber I får nogle fantastiske minder sammen <3

  http://cillesunivers.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også bare super lækre!
   - Tusind tak for de søde ord <3

   Slet
 5. Great post! I think boyfriend jeans are a great alternative to the skinnie ones!
  Your blog is amazing :)
  Would you like to follow and support each other?

  Caro x

  http://nilooorac.blogspot.de/

  SvarSlet
 6. Jeg er fan af Boy Friend jeans, og tror måske jeg bliver nødt til at købe par nr. 4, når jeg får løn ;)
  Og tillykke med kæresten, hvor er det dejligt <3
  - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også bare lækre! - og mange tak:)

   Slet
 7. Jeg er ikke fan af dem til mig selv, men de ser altså fine ud på andre...

  SvarSlet
 8. Jeg elsker casual boyfriend jeans. Kunne rigtig godt selv tænke mig et par.
  - Frederik og Frederikke - cute! Tillykke med kærligheden, ønsker jer det allerbedste <3

  Knus Sine - www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Forståeligt!
   - Tusind tak søde Sine <3

   Slet
 9. Du ser da bare hammer godt ud i et par boyfriend jeans - det er jo ikke alle der kan pulle dem off ;)
  Jeg elsker det look et par boyfriend bukser giver!

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet