torsdag den 4. juni 2015

Black is my happy color

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her

Jeg er næsten lige kommet hjem fra en 5+ timers vellykket Strøg-shoppetur, og er godt smadret i mine små fødder. Det er dog lige gået op for mig at jeg ikke har købt én eneste sort genstand - jeg fortjener næsten et klap eller to på skulderen! Sort er uden tvivl det der er mest af i min garderobe, og noget jeg går med stort set hver dag - året rundt. Klassisk, enkelt, smukt; jeg elsker det. Derfor ville jeg hurtigt dele et par fine sorte toppe, alle sammen fundet hos Nelly!

Hvad har I lavet i dag?
Bloglovin' | Instagram

6 kommentarer:

 1. Black tops are the best. And they're even better if they're cropped :) Thanks for sharing these!

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med nummer 2 og 6! Så fine :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet