lørdag den 16. maj 2015

Opbevaring af makeup on-the-go

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her

Jeg er lige vågnet op efter en lille middagslur (dagen i går, samt aftenen, blev brugt på Strøget i København + et par få timers søvn inden jeg smuttede tilbage mod min lille hjemby klokken lidt-for-tidligt i morges - mine ben er smadrede, og jeg er helt åndssvagt træt) og tænkte derfor at jeg ville kigge lidt webshops igennem, kigge efter nye sommer-items og muligvis udsalg - jeg faldt derfor over en masse fine makeup-tasker fra Forever21's hjemmeside, alle fra 65 kroner og ned! Selv ejer jeg en fra Forever21, som jeg købte for et par år siden, og jeg er super glad for den, da den ikke fylder særlig meget i min taske; men der er samtidig plads til en masse! Se hele udvalget her

Hvad skal I bruge weekenden på?
Bloglovin' | Instagram

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine makeuppunge! God weekend :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er enig! Tak og i lige måde Sanne:)

   Slet
 2. Sure we can follow each other !
  I'm already following you, your turn dear.
  xoxo,

  atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you - I'm following you as well x

   Slet
 3. I want them all!!!
  Amazing post dear!!
  http://sapirgoldman.blogspot.co.il/

  SvarSlet
 4. Great little bags! Thanks for the nice comment on my blog. I start to follow you,so please follow me back :)
  Kisses
  http://bambolai.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. I'm following you as well, thank you x

   Slet
 5. Er vild med nr 3 :D
  Knus
  byhauken.bloggerspoint.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også den er super sød!
   - Tak for din kommentar:)

   Slet
 6. You have a great Blog! Wow!

  And so beautiful pics!!!!

  I follow you on GFC an Bloglovin, maybe you follow me back? ;o)

  Have a nice day!

  xoxo Jacqueline
  www.hokis1981.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, sure :) Have a great day x

   Slet
 7. Ej hvor er de bare fine og søde allesammen. Jeg MÅ have fat i en af dem. :-)

  www.leilakrak.blogspot.com

  SvarSlet