søndag den 31. maj 2015

Søndags-tip | Retro badetøj

1. her  /  2. her  /  3. her

Godaften piger! Jeg faldt lige over disse tre skønheder på Topshop's hjemmeside, og ville lige dele dem hurtigt med jer - nu er det jo snart sæson for bare stænger, lækkert badetøj og (forhåbentligt) varme og hyggelige strandture. Selv er jeg gået lidt for all-in på bikini-shopping i år - for hvad skal man gøre når der er fine overdele til en 20'er i H&M; man skal selvfølgelig have alle de otte forskellige farver der nu var. Jeg synes overstående var ultra fine, og totalt 50'er-60'er-retro-ish, jeg er in loooove!

Hvad synes I?
Bloglovin' | Instagram

10 kommentarer:

 1. Årh hvor fint. Jeg kan bestemt godt lide den sidste!

  Kram, ahmfashion.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert også min favorit!

   Slet
 2. Det er bare så super fint :)
  Er vild med det!

  http://camillajulie.dk

  SvarSlet
 3. Er også helt vild med retro-stilen -især den først badedragt er rigtig fin (:
  Håber at du har en skøn dag!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er helt enig:) Og mange tak, i lige måde!

   Slet
 4. Lovely😻 kiss

  http://sissihope.blogspot.ch

  SvarSlet