søndag den 10. maj 2015

Outfit inspiration | Student 2015

Student 1
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Student 2
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Student 3
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her

Student 4
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her

En lille opfølger til forrige indlæg, her med lidt studenter-outfit-inspo. Som jeg også skrev dér, så nærmer studenter tiden sig hurtigt, og har du ikke fundet ud af hvad du skal have på endnu, vil jeg her dele lidt fine sager med jer, selv synes jeg at der er lidt til enhver smag; om man foretrækker bukser eller kjole, flade eller høje sko - alle items er fra Nelly. Er du en af dem der bliver student i år vil jeg bare sige stort tillykke! Om et par timer kommer min søster herhjem, og så skal vi lave tre-retters menu til vores skønne mama - dagen har masser af planer, og jeg ville derfor bare lave en hurtig update inden jeg går igang med mine banan/chokolade muffins ;) Håber I får en skøn dag, knus

14 kommentarer:

 1. Puha, det var virkelig mange flotte kjoler på en gang ;)
  Jeg er virkelig i en hvid-kjole-face, hvor alle hvide kjoler er på vej hjem til mig, haha.

  http://camillajulie.dk

  SvarSlet
 2. Virkelig god inspiration! TAAK :)
  - mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Det er bare nogle super lækre outfit! :)

  - guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg glad for du synes:)

   Slet
 4. Rigtig flotte outfits! Kunne du ikke også lave en til folkeskolens translokation? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jo, det kunne jeg helt sikkert godt - tak for idéen:)

   Slet
 5. Et hurtigt gæt - det er ikke så tit at en mand kommenterer på dine indlæg med mode ;)
  Jeg blev dog pinget af dit blogindlæg.
  Nu arbejder jeg i branchen for studenterkørsel og vil anbefale at man lige genovervejer den hvide kjole en ekstra gang, alt efter hvor vild studenterkørslen skal være. Den kan meget nemt gå hen og blive beskidt og det ses nemt på en hvid kjole. Man skal især overveje om man vil investere i en dyr kjole når man tage risikoen i betragtning :)
  Og husk endelig et skiftesæt til aftenen på vognturen - det bliver meget hurtigt koldt!

  SvarSlet